Νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-shop

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ επιδοτεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο με ποσό που θα ανέρχεται έως τις 5.000€ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση, θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.
Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, με 100% επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

Η πολυετή εμπειρία των στελεχών μας μπορεί να εξασφαλίσει την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της εταιρείας σας.

Η εταιρεία μας, μέσω των εξειδικευμένων συμβούλων της, σας δίνει τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου πακέτου κάλυψης, ώστε η υλοποίηση του προγράμματος να γίνει εξ’ ολοκλήρου από εμάς.

Αναλαμβάνουμε και την υποβολή της πρότασης χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ αλλά και την δημιουργία του e-shop.

Ποια επιχείρηση δικαιούται την επιχορήγηση?

Να έχει φυσικό κατάστημα και να έχει υπάρξει κλειστή με κρατική εντολή (λόγω covid) έστω και μια μέρα από 18/03 και μετά
2. Η κύρια δραστηριότητα της να είναι το λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47)
3. Να έχει κάνει έναρξη ως 07/11/2020
4. Να έχει μείωση τζίρου 20% στο 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019

Πώς γίνεται η ένταξη στο πρόγραμμα;

Αν η επιχείρηση σας πληροί τις παραπάνω σωρευτικά προϋποθέσεις τότε η ένταξη στην επιδότηση είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ . Η αίτηση πραγματοποιείται από εμάς εντελώς δωρεάν.
Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας αναλαμβάνει και την ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος .

Επιλέξιμες δαπανες

1. Eξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)
2. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop)
3. Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)
4. Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop (θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και θα συνοδεύεται από τα εξής λογισμικά: παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών, Φιλοξενία (hosting κτλ.)
5. Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση αναβάθμισης υφιστάμενου ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι επιλέξιμες οι δαπάνες προμήθειας εξοπλισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε για ένα ΔΩΡΕΑΝ προσωπικό ραντεβού.

Skip to content