Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε την εταιρεία σας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής σας ταυτότητας. Είναι ο τρόπος για να παρουσιάσετε στους υποψήφιους πελάτες σας δείγματα εργασίας σας και να επικοινωνήσετε τις προσφορές ,τις εκπτώσεις σας καθώς και τα νέα σας.

Είναι σημαντικό προκειμένου να διακριθεί η επιχείρηση σας στον πλέον ολοένα και ανταγωνιστικότερο χώρο του διαδικτύου η ιστοσελίδα σας να αρέσει στους πελάτες σας.

Η πολυετή εμπειρία των στελεχών μας μπορεί να εξασφαλίσει την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της εταιρείας σας.

Μαζί θα εστιάσουμε στα δυνατά σας σημεία και θα επικοινωνήσουμε στον πελάτη σας ακριβώς αυτό που θέλετε να του πείτε και να αποτυπώσουμε το όραμα σας.

Εγγυόμαστε την κατασκεύη ενός ιστότοπου 100% φιλικού προς τις μηχανές αναζήτησης (GOOGLE βελτιστοποίηση) ώστε να επιτυγχάνουμε την υψηλή τους κατάταξη στις λίστες αποτελεσμάτων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ε- SHOP
Ένα ακόμη κερδοφόρο κανάλι πωλήσεων για την επιχείρηση σας . κατάστημα σας. ‘Ένα κατάστημα ανοικτό 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Χρηστικότητα

Ο όρος «Χρηστικότητα» είναι αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργικότητας του website που ασχολείται με την βελτιστοποίηση του συνδυάζοντας γνώσεις και τεχνικές από διαφορετικούς τομείς.

Σημαίνει ότι με κάθε κλίκ ο χρήστης έρχεται πιο κοντά στην πληροφορία που αναζητ Με απλά λόγια το μενού πλοήγησης είναι απλό και κατανοητοί έτσι ώστε η πλοήγηση του χρήστη να είναι αποτελεσματική και ευκολη ά. Η χρησιτικότητα λοιπόν παίζει καίριο ρόλο στην συνολική εικόνα ενός site ή ενός e-shop, που σημαίνει και ανάλογη κερδοφορία αναλόγως του σχεδιασμού και της εφαρμογής του.

Υψηλή αισθητική

Στο Web Design το ποιο σημαντικό δεν είναι τα χρώματα και οι εικόνες στην ιστοσελίδα μας. Είναι να παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του, έτσι ώστε να έχουμε πάντα μια δυναμική ιστοσελίδα επίκαιρη και σωστά σχεδιασμένη για τον χρήστη – επισκέπτη. Yψηλή αισθητική για εμάς σημαίνει ελκυστική και ταυτόχρονα τεχνικά άρτια οπτική οργάνωση της ιστοσελίδας Σημαίνει αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας στον χρήστη χωρίς να απομακρύνεται όμως από το ύφος της επιχείρησης σας.

Ο εξειδικευμένος μας σύμβουλος-γραφίστας σε συνεργασία μαζί σας θα επιτύχει την εξατομικευμένη αισθητική προσέγγιση η οποία θα συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα.

Φυσικά, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή του e-shop ακολουθεί του κανόνες του responsive web design ώστε να εναρμονίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές: PC, Laptop, Tablet, Smart Phone, Smart TV.
O responsive σχεδιασμός είναι πολύ σημαντικός προκειμένου το site να αξιολογηθεί θετικά από τις μηχανές αναζήτησης και βοηθά αποτελεσματικά στις SEO αναζητήσεις (βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης)

Λειτουργικότητα

Εγγυόμαστε την κατασκεύη ενός ιστότοπου 100% φιλικού προς τις μηχανές αναζήτησης (GOOGLE βελτιστοποίηση) ώστε να επιτυγχάνουμε την υψηλή τους κατάταξη στις λίστες αποτελεσμάτων.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων ενσωματώνουμε λειτουργίες όπως fillers, slideshow (εναλλαγή φωτογραφιών),banners, newsletters κ.α,.

Παροχές
Υποστηριξη
Παραδοση
Εκπαιδευση
Βελτιστοποίηση
Υλοποιηση
Αναπτυξη
Σχεδιασμος
Αναθεση
Συμφωνια
Συναντηση

• Kατασκευές ολοκληρωμένων λύσεων e-shop
• Κατασκευή custom Web Design για όλες τις δυναμικές πλατφόρμες
• Custom Filtering προϊόντων
• Responsive web design ώστε να εναρμονίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές: PC, Laptop, Tablet, Smart Phone, Smart TV.
• Δυνατότητα σύνδεσης aggregators (π.χ. skroutz, bestprice, κ.ά)
• Data Sync προϊόντων via xml
• Καλλιτεχνική επιμέλεια από εξειδικευμένο σύμβουλο με σκοπό να επιτευχθεί το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα απόλυτα εναρμονισμένο με την εταιρικής σας ταυτότητα αλλά και τον κλάδο σας.
• Επιμέλεια κεντρικών άρθρων menu με βάση το υλικό που θα παραλάβουμε από τον πελάτη για landing page & Seo
• Συνδέσεις πιστωτικών καρτών με τραπεζικά συστήματα και διεθνή συστήματα πληρωμών
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη παρουσία της ηλεκτρονικής “βιτρίνας” σας και διάθεση των προϊόντων σας
• Data entry προϊόντων και ηλεκτρονικού υλικού
• Εγκαταστάσεις, παραμετροποιήσεις, αναβαθμίσεις εκδόσεων
• Εκπαίδευση του προσωπικού σας στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος
• Δύο ή και περισσότερες γλώσσες
• Προσβαση από ΑΜΕΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε για ένα ΔΩΡΕΑΝ προσωπικό ραντεβού.

Skip to content